Misaki Admin
| Subiect: Si Melcu' pe aici. Dum Ian 10, 2010 5:50 am | |
| Pai cum am mai zis,traiesc intr-un oras cu un nume foarte stupid.Bine asta din cauza la ce se intampla pe aici.Urasc unde m-am nascut, si as fi vrut sa ma nasc in alta parte.Si mda.,numele lui este Oltenita O.o.Un lucru care trebuie sa uitati...ce?numele asta oribil. Asta e plin de javre,pitipoance,cocalari si lista continua, cred ca pana la nesfarsit.Aaa si, scuzati limbajul,insa trebuia sa zic asta Asa.What?!Oo da, trebuie sa ma prezint Pai o sa incep asa: Melc' e proasta Melc' e cretina Melc' isi iubeste prietenii Melc' e obsedata de:Kiro,Bill,Tom and Justin <33 Melc' asculta Brokencyde Melc' e obsedata de forumuri rpg Melc' ii place roz si negru Mec' sta toata ziua la calculator Melc' iubeste vacantele lungi Melc' iubeste vara Melc' o adora pe Kipi Melc' uraste persoanele care daca afla de cineva dpa se dau repede mari fane'fani Melc' uraste persoanele proaste alea in sensu' rau Melc' iubeste emoticoanele Melc' ii plac emo Melc' isi iubeste geanta colorataaaa <33 Melc' ii plac lucrurile ciudate Melc' asculta muzica Melc' se cearta cu ma-sa mai mereu Melc' ii place sa viseze Melc' e obsedata de ea Melc' o uraste pe Hannah Montana Melc' isi iubeste ursul de la Iuliz'u Melc' iubeste melodiile de la Tokio Hotel Melc' uraste franceza Melc' ii place la scoala Melc' se cearta mereu cu Tibi Melc' isi adora colegii, doar pe unii ca ceilalti sunt RATATI! Melc' adora ficurile cu Cb Melc' ii place sa scrie in jurnal pe forumuri Melc' crede ca o sa fie activa aici Melc' vrea commuri de la voi Melc' e ea si atat. Melc' a obosit Melc' vrea sa moara cate o data Melc' asculta muzica non-stop Melc' e nebuna Melc' vrea pierceing Melc' iubeste imaginatia Melc' de asta isi foloseste imaginatia Melc' iubeste culorile in haos Melc' nu mai are ce sa zica Melc' va zice sa intrebati daca vreti sa mai stiti ceva sau daca nu ati inteles ceva despre mine
Happy end So...intrebari? :] | |
|