Brooke
Mesaje : 183 Data de înscriere : 10/01/2010 Varsta : 29 Localizare : La capătul sfârşitului
| Subiect: Loli, Lulu , Lola , eh in cacat! Lollitha! Dum Ian 10, 2010 6:06 am | |
| Traiasca copiul si paistu` <3 Etto' ce sa zic ... Ma numesc Irina .Deci nu-mi zici asa! Lolita sunt . Varsta mea ? Eh' is pe ocolo cu vreo 14 jumate , a si sunt din Campina sti unde ii nu ? Prahova ... si aceste zise vreau sa te informez ca nu e nimic interesant de spus despre mine. Cu toate astea te mai informez ca imi place muzica [asta fiind momentan singura dependeta a mea] ascultand metal si rock de toate ramurile , screamo, j-music , si nu stiu cum am facut de ascult soul , shit .Of , of drace nu te pune cu mine sunt crazy [da sunt nebuna da nu fac spume =]] ] ah` si da da vezi ca marai :-w deci nu te forta .Hm , sure imi adorez nebunele : ¤ Melc melc codobelc ; ¤ Iulizulicious ; ¤ Cea care sunt sigura ca se va inregistra :-w , Lee ; ¤ Gabi , ma beibi ; Poi poreclele mele : -Lollitha ; Eu Lolita la datorie . -Loli ; toti imi spun asa... -Lulu ; doar Melc are voie sa zica asa , dar sau gasit si alti care zic ; -Lola ; lenesii! -Lolo ; colegi imi spun asa -Bad Dog [da pentrupentru ca musc !] -Băă pudel !! [ deci nu sunt creta doar ca imi zicea colega de banca asa pentru ca era o tema la mess cu caini si eu eram pudel :]]] -Irma [de la Irina asa imi zicea fratimiu >.<' ] -etc . :]] Ascult : -Manowar -AC/DC -Metallica -Iron Maiden -Trooper -Guns'n'roses -Paramore -Muse -Kings of Leon -My Chemical Romance -Sex Pistols -Travka -vita de vie -Years of fire -Bon Jovi -Korn -Ăia -Apocalyptica -Sepultura -Cargo -30 seconds to mars -Dead by april -Dimmu Borgir -Crdle of filth -Brokencyde -Bullet for My Valentine -Evanescence -Antic Cafe -the GazettE -Disturbed -H.I.M -Linkin Park -System of down -Sum 41 -Miyavi -Green Day -Mindless Self Indulgence -Celldweller -Daft Punk -Mayday Parade -London After Midnight Mda , cred ca am zis deja destule . Intrebari ?? A stiu ca n-aveti .Mai vrei ceva ? Nam pleaca ! :]] Cum zice Coiotu [Trooper] : Pa!
Ultima editare efectuata de catre Brooke in Sam Dec 04, 2010 3:54 am, editata de 2 ori (Motiv : trebuia s-o pun acolo pe melcu!) | |
|