Une nuit d`amour Hotelul Dulle organizeaza o decernare a premiilor. |
|
| Fisa personajelor | |
|
+5Yani Aaliyah~ Brooke Justin. Misaki 9 participanți | Autor | Mesaj |
---|
Misaki Admin
| Subiect: Fisa personajelor Dum Ian 10, 2010 4:36 am | |
| ATENTIE!Fara fisa personajelor nu aveti voie in rpg Nume: Prenume: Varsta: Orientare sexuala: Descriere fizica: Descriere morala: Ocupatie: Scurt istoric: Poza[OBLIGATORIE]: | |
| | | Justin. Admin
| Subiect: Re: Fisa personajelor Dum Ian 10, 2010 4:54 am | |
| Nume:Johnson Prenume:Justin Varsta:22 Orientare sexuala:bisexual Descriere fizica:inalt,1-78,ochi de un albastru verzui spre gri,parul negru roscat,tatuaje si pierce`uri multe,bine facut Descriere morala:pretentios,destul de tacut,deschis la lucruri noi,obsedat de chitara si tigari,traieste viata Ocupatie:canta la chitara Scurt istoric:Parintii lui au murit cand avea 5 ani.LA 14 isi gaseste vocatia si invata sa cante la chitara.Nu prea vorbeste despre trecutul sau. Poza[OBLIGATORIE]: | |
| | | Misaki Admin
| Subiect: Re: Fisa personajelor Dum Ian 10, 2010 5:03 am | |
| Nume: Hina Prenume: Misaki Varsta: 21 Orientare sexuala: bisexuala Descriere fizica: 1-65 m,ochi caprui,1 piercing,paru' roz cu negru. Descriere morala: prietenoasa, incapatanata, draguta, rebela Ocupatie: canta la chitara Scurt istoric: Mama ei a vrut sa ii puna nume de japoneza neeaparat.Tatal ei a murit cand ea avea 6 ani. [restu o sa aflati pe parcurs] Poza: | |
| | | Brooke
Mesaje : 183 Data de înscriere : 10/01/2010 Varsta : 29 Localizare : La capătul sfârşitului
| Subiect: Re: Fisa personajelor Dum Ian 10, 2010 5:54 am | |
| Nume: McKenzie Prenume:Brookelle Varsta:17 Orientare sexuala: bi-curious Descriere fizica: Bruneta , 1.68 , ochii schimbatori , pierce-uri: un industrial in urechea stanga. Descriere morala: crazy , rebela, neindemanatica , suparacioasa , copilaroasa . Ocupatie: filmulete pe YouTube , studenta . Scurt istoric: Brooke a fost mereu rasfatata familie , a fost pasionata de actorie dar nu de ajuns sa joace in vreun film ; asa ca a face filmulete cu diferite prostii si le posteaza pe YouTube. Poza:
Ultima editare efectuata de catre Brooke in Sam Dec 04, 2010 4:02 am, editata de 1 ori | |
| | | Aaliyah~
| Subiect: Re: Fisa personajelor Dum Ian 10, 2010 6:03 am | |
| Nume:Jonhs Prenume:Aaliyah Varsta:20 Orientare sexuala: bisexuala Descriere fizica:1,67, blonda cu suvite roz si negru, ochi albastri. Descriere morala:neindemanatica, suparacioasa, se enerveaza repede, incapatanata, prietenoasa etc. Ocupatie: designer vestimentar Scurt istoric:S0a nascut in Canada, parintii ei au murit cand avea 3 ani.A locuit cu bunicii ei pana a decis ca vrea sa isi schimbe viata si sa plece de acolo.A devenit designer vestimentar din intamplare, castigand un concurs de moda. Poza[OBLIGATORIE]: | |
| | | Yani
| Subiect: Re: Fisa personajelor Dum Ian 10, 2010 6:13 am | |
| Nume:Yanumi Prenume:Yani Varsta:20 Orientare sexuala:straight Descriere fizica:1,70. 58 de kile, slab, ochi caprui , par momentan blond Descriere morala:nu are un anumit caracter, se comporta de cum ii trece prin cap Ocupatie:vocalist Scurt istoric:Mama lui a murit cand avea 14 ani, tatal sau la dat afara din casa. A stat la penitenciar de la 17 ani iar de la 18 la 19 a stat la inchisoare. Poza[OBLIGATORIE]:
Ultima editare efectuata de catre Yani in Dum Ian 10, 2010 10:11 am, editata de 1 ori | |
| | | Lilith
| Subiect: Re: Fisa personajelor Dum Ian 10, 2010 6:37 am | |
| Nume:Ryeth Prenume:Lilith Varsta:18 Orientare sexuala:Hetero [normala] Descriere fizica:Inaltime 1.64, ochii caprui, asemanatori cu cei ai unei papusi, parul blond-saten, slabuta. Descriere morala:Prietenoasa, cu capul in nori, aiurita, viseaza cu ochii deschisi. Ocupatie:Actrita, vocalista trupei 'Sakuranbo' Scurt istoric:Cu ambii parinti morti din cauze necunoscute, crescand in grija matusii, Lilith isi descopera la varsta de 10 ani talentul de actorie, si pe prietenele ei cele mai bune. Cautand distractia peste tot, chiar si in locurile plictisitoare, devine cantareata in propria trupa. Poza[OBLIGATORIE]: - Spoiler:
| |
| | | Koizumy
| Subiect: Re: Fisa personajelor Lun Ian 11, 2010 8:32 am | |
| Nume:Yakato Prenume:Koizumy Varsta:21 Orientare sexuala:normala Descriere fizica:par saten lung, ondulat, ochi verzi, piele ciocolatie, inalta, slaba, sexy Descriere morala:impulsiva, incapatanata, prietenoasa, ... Ocupatie:colegiul, modeling Scurt istoric:...s-a nascut in Japonia..in Tokyo.. are o sora mai mica de 10 ani..Parintii ei erau americani [ambii] dar s-au mutat inainte de nasterea sa in TOkyo. Pe mama o cheama Alexandria, pe tata Jackson si pe sora sa mai mica Yumi . A facut scoala de modeling iar acum spera sa termine cu succes colegiul in Tokyo. Poza[OBLIGATORIE]: | |
| | | Hajime
| Subiect: Re: Fisa personajelor Lun Ian 11, 2010 3:28 pm | |
| Nume: Tanako Prenume: Hajime Varsta: 19 Orientare sexuala: normala Descriere fizica: par negru, ochi caprui, inalt, slab Descriere morala: prietenos, plictisit Ocupatie: vocalist Scurt istoric: S-a nascut in Japonia, Tokyo. Parintii lui au murit cand el avea 7 ani si a trebuit sa se duca sa locuiasca cu verisorii lui. E cantaret cunoscut peste tot si e inca in cautare de prietena. Poza[OBLIGATORIE]: - Spoiler:
| |
| | | Ciara
Mesaje : 2 Data de înscriere : 11/01/2010 Varsta : 44 Localizare : oltenita
| Subiect: Re: Fisa personajelor Mar Ian 12, 2010 4:28 am | |
| Nume: Toshiyo Prenume: Ciara Varsta: 18 Orientare sexuala: bi Descriere fizica: par blond, ochi negri, inalta 1'65 m Descriere morala: prietenoasa, draguta, incapatanata, nebuna...in sensu' bun Ocupatie: fotomodel Scurt istoric: afla Poza[OBLIGATORIE]: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa personajelor | |
| |
| | | | Fisa personajelor | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|